کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت ودرمان بهمئی گفت: با توجه به بازنگری دستوالعمل تغذیه تکمیلی کودکان و مکملهای مورد نیاز کارگاه آموزشی جهت پرسنل بهداشتی برگزار شد.
کارشناس مسئول تغذیه شبکه بهداشت و درمان بهمئی گفت: با توجه به بازنگری دستوالعمل تغذیه تکمیلی کودکان و مکملهای مورد نیاز کارگاه آموزشی جهت پرسنل بهداشتی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهمئی؛ الهام پور مقدم افزود: تغذیه تکمیلی یعنی افزایش تدریجی طیف وسیعی از مواد غذایی علاوه بر شیرمادر به برنامه غذایی شیرخوار به نحوی که او هم، به تدریج بتواند حدود یک سالگی از همان غذایی که بقیه افراد خانواده میخورند، استفاده نماید.
وی تصریح کرد: از پایان شش ماهگی اکثر شیرخواران علاوه بر شیر مادر، نیازمند دریافت مقداری انرژی اضافی و برخی مواد غذایی و ریزمغذیها هستند، که ه این دسته از مواد غذایی، غذای کمکی و به این نوع تغذیه، تغذیه تکمیلی گفته می شود.
پور مقدم ادامه داد: اگر چه ممکن است شیرمادر به تنهایی برای تغذیه شیرخوار پس از 6 ماهگی هم کافی باشد، ولی به منظور آموزش صحیح و به موقع تغذیه، توصیه میشود که تغذیه تکمیلی برای همه شیرخواران در پایان 6 ماهگی (پایان 180 روزگی) شروع شود.
وی تصریح کرد: با توجه به تواناییهای تغذیهای شیرخوار، غذای کمکی در شروع باید بسیار ساده و نرم و از موادی تهیه شود که هضم آن آسان باشد.
پورم مقدم اظهار داشت: از 6 ماهگی به بعد به دلیل وزن مناسبی که کودک تاکنون گرفته، نیاز او به انرژی و برخی ریزمغذیها افزایش مییابد و چون شیرمادر تمام نیازهای غذایی او را تامین نمیکند، لازم است انرژی، پروتئین، آهن، روی و برخی ویتامینهای محلول در چربی مانند ویتامینهای A و D علاوه بر شیرمادر از طریق غذای کمکی به کودک رسانده شود.
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت ودرمان بهمئی در پایان گفت: در راستای بازنگری دستوالعمل تغذیه تکمیلی کودکان و مکملهای مورد نیاز گروههای سنی و فیزیولوژیک کارگاه آموزشی در این خصوص ویژه پرسنل بهداشتی برگزار و نکات مسائل مربوط به آنها ارائه شد.8-15
انتهای پیام/

